2/20/2008
ΠΗΓΗ:www.noiazomai.net
ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ

Την ώρα των χθεσινών πανηγυρισμών για την Ανεξαρτητοποίηση του Κοσσόβου, στην Πρίστινα εξελισσόταν το σχέδιο του επόμενου στόχου, όπως προπαγάνδιζε τεράστιο, καλοφτιαγμένο, κόκκινο σαν την αλβανική σημαία πανό, που έγραφε:

"PA KOSOVE DHE CAMERI

NUK KA SHQIPERI!

KOSOVA E PAVARUR!"

Δηλαδή

«ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΚΟΣΣΟΒΟ ΚΑΙ ΤΣΑΜΟΥΡΙΑ

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΒΑΝΙΑ»!!!

Και στο κάτω μέρος «ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΣΟΒΟΥ»!

Το τεράστιο πανό που κρατούσαν δεκάδες Αλβανοί τοποθετήθηκε όλως τυχαίως μπροστά στο φακό του CNN και μάλιστα πήρε ειδική θέση όπως δείχνει το βίντεο, για να μεταδοθεί καλύτερα η εικόνα του στα πέρατα της γης!!! (δείτε εδώ το βίντεο με την αλβανική πρόκληση στο CNN)!!!

2 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

Μπορούμε ν΄αμφισβητήσουμε τους θρασύδειλους πολιτικάντηδες:
Συμφιλιωτικό Ενιαίο Ψηφοδέλτιο!

Παράλληλα με τα συχνά δημοψηφίσματα, το εκλογικό σύστημα της Ελβετικής Συνομοσπονδίας δίνει την ευκαιρία στους πολίτες (όχι υπηκόους των φοβικών βολευτικών ή μη δικτατοριών που αυτοκαταστρέφονται εκφοβίζοντας) να διαμορφώνουν το ψηφοδέλτιο επιλέγοντας πρόσωπα από διαφορετικούς χώρους.
Στον ελλαδικό χώρο το εφάρμοσαν με προκριματικό γύρο των υποψήφιων τις παραμονές και ένα, ενιαίο ψηφοδέλτιο (με τα ονόματα των πρώτων στις προκριματικές) στις "κανονικές" δημοτικές εκλογές τού 2002 στη Μελίβοια, πρώτη φορά ίσως από το 1824 !
Έτσι ούτε διαπλοκή ούτε προεκλογικά παραληρήματα και σπατάλες ούτε κομματικοί ανταγωνισμοί και διχόνοια βασανίζουν τους αμεσοδημοκράτες Ελβετούς. Κι αν εκείνους τους προστατεύει το υψόμετρο και διεθνείς συμφωνίες μη επέμβασης, γιατί να μην αγωνιστεί ο καθένας και η καθεμιά για το στοιχειώδες ανθρώπινο δικαίωμα να ελέγχουμε τους νόμους μας και τους εντολοδόχους μας πάντα και παντού;
Αυτό πρότεινε ο Ρήγας, το ίδιο προέβλεπαν τα αποσιωπημένα 3 πρώτα ελληνικά Συντάγματα και κάποτε πρέπει να μοιραστούμε με τις νέες γενιές αυτή τη γνώση και συμφιλιωτική προοπτική, πόσο μάλλον που ωφελεί και αυτούς τους ανασφαλείς που την εχθρεύονται !
Πρόσφατα και το ευρωκοινοβούλιο πήρε απόφαση να προωθήσει τo Ενιαίο Ψηφοδέλτιο!
http://www.europa.eu/scadplus/glossary/ep_electoral_procedure_el.htm
http://klimatika.blogspot.com/2007/07/blog-post_228.html

Ανώνυμος είπε...

το συστημα ξερει να φυλαγεται.
εχει βαλει τετοιους κανονες ωστε "η σακουλα να ελεγχεται".
οι πολιτικοι ειναι υποχρεωμενοι να φερουν κερδη στους χρηματοδοτες τους. και ετσι η ιδεολογια μπρος στην φιλοδοξια παει περιπατο.

Δείτε Επίσης:

Blog Archive

Popular Posts

Video

Ads

Από το Blogger.

Multimedia Updates