2/28/2008

ΠΗΓΗ: chain mail

Η νέα ταινία «Ζωντανός Θρύλος» που πρωταγωνιστεί ο Will Smith διαδραματίζεται το έτος 2012. Στην ταινία αυτή φαίνεται καθαρά το λογότυπο της εταιρείας Mondex με την πεταλούδα, η οποία κατασκευάζει τα βιοτσίπ έχουν αρχίσει ήδη να εμφυτεύουν στους ανθρώπους.
Αναλυτικότερα:
Στην αρχή της ταινίας στο 00:03:42 και ενώ 'ζουμάρει' η κάμερα για 3 δευτερόλεπτα φαίνεται καθαρά το λογότυπο ζωγραφισμένο σε τοίχο με την επιγραφή GOD STILL LOVES US (Ο Θεός μας αγαπάει ακόμα).
Στο 00:14:13 της ταινίας ο γιος του πρωταγωνιστεί λέει «Μαμά κοίτα μια πεταλούδα» σχηματίζοντας με τα δυο του χέρια μια πεταλούδα.,Στο 01:27:36 σχηματίζεται μία πεταλούδα πάνω σε σπασμένο τζάμι, καθώς αντηχούν πάλι τα λόγια του παιδιού «Μπαμπά κοίτα μια πεταλούδα». Όλα αυτά αποκλείεται να είναι τυχαία και από ότι φαίνεται αρχίζει να εισβάλλει για τα καλά στη ζωή μας η Mondex και το ΄τσιπάρισμα' των ανθρώπων.

Ψάχνοντας στο Google τον όρο Mondex βρήκα ένα ενδιαφέρον forum



Εκεί κάποιος χρήστης αναφέρει με ποιο τρόπο πιθανόν να εφαρμοστεί το τσιπάρισμα των ανθρώπων.
Συγκεκριμένα αναφέρει:

...Απαιτείται μια "κρίσιμη μάζα" εθελοντικής εφαρμογής πρώτα, ως "βάση εκκίνησης" και μετάβασης στην "επόμενη μέρα".

Να το "υιοθετήσει" δηλαδή, εθελοντικά, η πλειοψηφία του πληθυσμού προτού αποφασίσουν να το "επεκτείνουν" σε ακόμη περισσότερους (έντεχνα , δηλ. με "πονηριά") και μετά στους τελευταίους "αντιδραστικούς" με μέτρα "επιβολής".

Έτσι, το Marketing αυτού του project - όπως κάθε Τμήμα Marketing που σέβεται τον εαυτό του - αναζητεί τρόπους να "τοποθετήσει" το "νέο προιόν στην αγορά".

Εντοπίζουν λοιπόν, "πρώτες ανάγκες" που δύναται να "καλυφθούν" με αυτή την τεχνολογία (microchip).

Και φυσικά, πρώτοι έρχοντα πάντα οι "Λόγοι Υγείας".

Το microchip λοιπόν - σε πρώτη φάση - περιλαμβάνει το "ιατρικό ιστορικό" του «εθελοντή ασθενούς. Αργότερα, πιθανότατα θα διασυνδεθεί και με άλλες εμφυτεύσεις (π.χ. μηχανισμός παραγωγής και παροχής ινσουλίνης), ή θα επιτελεί και άλλες εργασίες, (π.χ. μείωση αδρεναλίνης, έκχυση η ρεμιστικών ουσιών, λειτουργία ως απινιδωτής, κ.λ.π.).

Τέτοιες λειτουργίες θα το κάνουν πολύτιμο στα μάτια ανθρώπων που κινδυνεύουν να πέσουν νεκροί από λεπτό σε λεπτό εξαιτίας μιας ασθένειάς τους.

Και οι εφαρμογές για λόγους υγείας καλύπτουν μια τεράστια μερίδα του παγκόσμιου πληθυσμού.

Και μόνο μέσω αυτής της «φιλοσοφίας» θα έχουν αποκτήσει την κρίσιμη μάζα «διείσδυσης» του εμπορεύματος στην αγορά - αυτό που τους χρειάζεται δηλαδή.

Την κατάλληλη στιγμή και για να μειώσουν τα νοσήλεια και τις χαμένες εργατοώρες των Δημοσίων Συστημάτων Υγείας, θα υποχρεωθεί ακόμη μεγαλύτερη μερίδα πληθυσμού να τα εμφυτεύσει. Αυτή θα είναι η «Πρώτη Επιβολή».

Ταυτόχρονα, τρέχει και το «δεύτερο project τοποθέτησης του εμπορεύματος στην αγορά». Σαν μέσο αντικατάστασης των πιστωτικών καρτών. Έτσι, θα καλύψουν ακόμη μεγαλύτερη μερίδα πληθυσμού (και πάλι εθελοντικά). Την «κατάλληλη στιγμή» θα δούμε να επιβάλλεται ως το μοναδικό σύστημα συναλλαγών. Αυτή πιθανότατα θα είναι η «Δεύτερη Επιβολή».

Σε Τρίτη φάση, το microchip θα περιλαμβάνει και «πλήθος άλλων προσωπικών δεδομένων». Αρχίζοντας από την Αστυνομική ταυτότητα, το Διαβατήριο, φορολογικά και ασφαλιστικά δεδομένα, ποινικό μητρώο και πάει λέγοντας. (θυμίζει μήπως κάτι από την «Σφραγίδα του Θηρίου»? Μπα, σύμπτωση θάναι)

Ταυτόχρονα, θα έχει λανσαριστεί και ως η «πανάκεια» για τον εντοπισμό «χαμένων προσώπων» (πχ παιδιά, ηλικιωμένοι, πάσχοντες από ασθένειες μνήμης, πιλότοι , αλιείς, ναυτικοί, στρατιώτες, κλπ)

Οι συνθήκες θα έιναι ώριμες πλέον για να επιβληθεί η «πλήρης εφαρμογή» του microchip σε όλο τον πληθυσμό.

1 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

σε τι κοσμο θα φερουμε τα παιδια μας Νικο Ευαγγελατο?

Δείτε Επίσης:

Blog Archive

Popular Posts

Video

Ads

Από το Blogger.

Multimedia Updates