12/08/2008

Το κείμενο το έγγραψε ένας κύριος σε κάποιο group του Facebook.*

Κάνω re-post για ευνόητους λόγους. Διαβάστε το και ίσως κάποια πράγματα αρχίσουν να γίνονται κατανοητά.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Κι εκεί που η υπόθεση του Βα(λ)τοπεδίου κόντευε να τινάξει στο αέρα όλον τον πολιτικό κόσμο-και κυρίως τη συμπολίτευση-ένα γεγονός που σε άλλες περιπτώσεις απασχολούσε μεν, όχι τόσο πολύ δε την ειδησεογραφία, αυτή τη φορά ΞΑΦΝΙΚΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ!!! Μία ακόμα ΑΠΟΛΥΤΑ ΦΑΥΛΗ Ελληνική "κυβέρνηση" έριξε πάλι στη μάχη για τη διάσωσή της, τους γνωστούς ταραξίες που η ίδια με τηλεκοντρόλ κατευθύνει, ώστε να στρέψει τα κανάλια και την κοινή γνώμη σε άλλο "φλέγον" θέμα. Και φυσικά αυτό δεν θα μπορούσε να γίνει με κάτι υποτονικό. Έτσι, προτίμησε να κάψει στην κυριολεξία όλη τη χώρα (και τις περιουσίες των ανυποψίαστων πολιτών που δεν έχουν στον ήλιο μοίρα), προκειμένου να φύγει από την ατζέντα η σκανδαλάρα του Ελληνικού Κοινοβουλίου και της Ελλαδικής Εκκλησίας, σε συνεργασία πάντα με τους "αδιάφθορους" δικαστές, δικηγόρους, συμβολαιογράφους, νομάρχες, δήμαρχους και κοινοτάρχες, αλλά και τους πάντα εμπλεκόμενους επιτυχημένους! επιχειρηματίες (εδώ κτηματομεσίτες). ΔΕ ΜΑΣΑΜΕ ΟΜΩΣ, ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΒΕΒΑΙΑ ΠΟΣΟ ΜΑΣΑΤΕ ΕΣΕΙΣ.....ΚΑΙ ΤΙ..... Θα περιμένουμε να δούμε πόσες μέρες θα διατηρήσει η κυβέρνηση την αναρχία προκειμένου να κλείσει η υπόθεση αθόρυβα!, αλλά και πόσες μέρες θα τους κάνετε αβάντα εσείς οι δημοσιογράφοι. Έρχονται και Χριστούγεννα, θ' αρχίσετε να προβάλλετε τη θαλπωρή των γιορτών και μην τον είδατε τον Παναή (όπου Παναής όλοι οι απατεώνες που είναι μπλεγμένοι στο παρόν σκάνδαλο). Τί σύμπτωση αλήθεια να ξεσπάσουν ταραχές τώρα που κλείνει η εξεταστική και θα τεθεί το θέμα αν θα συσταθεί η προανακριτική. ΔΕΝ θα συσταθεί, το ξέρουμε. Το ξέρουμε από την αρχή. Αυτό που δεν ξέρουμε (ακόμα) είναι αν θα είστε συνένοχοι σ' αυτό εσείς οι δημοσιογράφοι. Προσέξτε μόνο, γιατί δεν έχετε υπολογίσει τη δύναμη του διαδικτύου στη διάδοση ιδεών και ειδήσεων. Δεν σας έχουμε ανάγκη για να ενημερωθούμε, ούτε για να επικοινωνούμε μεταξύ μας οι σκεπτόμενοι πολίτες.

ΑΙΣΧΟΣ! Θυσιάστηκε η ζωή ενός παιδιού για να γλιτώσουν οι βρομιάρηδες οι πολιτικοί και το παπαδαριό κι εσείς παίζετε το παιχνίδι τους. Δεν έχουμε ξεχάσει ούτε τον Ζαχόπουλο, ούτε το Γιοσάκη (παπάς!), τη Μπουρμπούλια, την Αντ.Ηλία, το σκάνδαλο του Χρηματιστηρίου, αλλά ούτε και το σκάνδαλο της Κρήτης που αφορά την παρεμπόδιση ίδρυσης Δικαστικών Μεγάρων και σε άλλους νομούς εκτός Χανίων, που κάνετε πως δεν το ξέρετε.... Η επιστολή αυτή στάλθηκε σήμερα στις πρωινές εκπομπές ANT1, MEGA, ALPHA, καθώς και στο AL TSANTIRI. Τη δημοσιεύω κι εδώ για να μην τρώμε κουτόχορτο πια. Είναι γνωστές οι μέθοδοι πλέον κι εμείς ΔΕΝ είμαστε ηλίθιοι.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Τώρα θέλω να συμπληρώσω κάποιες δικές μου σκέψεις.


Καταρχήν η χρησιμοποίηση του φόβου, της αναταραχής και της τεχνητής τρομοκρατίας είναι γνωστά ανά τον κόσμο μέσα επηρεασμού και γαλούχησης της σκέψης των πολιτών από τις εκάστοτε κυβερνήσεις.
Πρόσφατο παράδειγμα έχουμε την ανάδειξη του Νικολά Σαρκοζί στον προεδρικό θώκο της Γαλλίας αμέσως μετά την "επιτυχημένη διαχείριση" των εξεγερμένων μεταναστών στο Παρίσι, άλλο παράδειγμα η δύναμη και οι διευρυμένες εξουσίες που δόθηκαν στην κυβέρνηση Μπους και προσωπικά στον ίδιο αμέσως μετά την πτώση των δίδυμων πύργων στη Νέα Υόρκη.

Δυστυχώς τα κανάλια και τα ΜΜΕ γενικότερα, δεν μπορούν ή δεν θέλουν να αναφέρουν τέτοιου είδους σκέψεις στον αέρα.

Εμείς οι Έλληνες είμαστε συναισθηματικός λαός και αυτό μας κάνει πιο ευάλωτους σε τέτοιου είδους μέσα χειραγώγησης. Επίσης, μήπως πρέπει να αναρωτηθούμε αν ξεκινώντας τελικά μια εξέγερση, βοηθάμε αυτούς που έχουν συμφέρον από κάτι τέτοιο να ολοκληρώσουν το αρχικό τους σχέδιο;

Τα παιδιά δεν το γνωρίζουν αυτό και δεν πρέπει να περιμένουμε από εκείνα να το γνωρίζουν, είμαι όμως σίγουρος πως θα ήθελαν, οι γονείς τους να το γνώριζαν.

Εδώ δεν πρόκειται για ένα τυχαίο συμβάν, κάτι άλλο συμβαίνει!

Επιστέφοντας στο σπίτι σήμερα διέκρινα φόβο στα πρόσωπα των ανθρώπων που κυκλοφορούσαν στο δρόμο, καχυποψία στη ματιά τους...αυτό θέλουμε; εκεί καταντήσαμε; αυτό μπορεί να το θέλουν εκείνοι που ορίζουν τις μάζες και τις θέλουν ακριβώς έτσι, ΜΑΖΕΣ!
Εμείς δεν θέλουμε να είμαστε έτσι και ο μόνος τρόπος να το αλλάξουμε αυτό είναι να πάψουμε να λειτουργούμε αμιγώς συναισθηματικά αλλά να χρησιμοποιήσουμε λίγο και την λογική μας.


Το μεγαλύτερο κρίμα μέσα σε όλα αυτά είναι οτι πάντα την πληρώνει κάποιος αθώος και ποτέ οι πραγματικά ένοχοι.

Κρίμα για τον Αλέξανδρο και την οικογένεια του...κρίμα, σκεφτείτε το όμως λίγο...κρίμα και για τους 11000 αθώους των δίδυμων πύργων, κρίμα και για τους εκατοντάδες χιλιάδες αθώους ιρακινούς, όλοι αυτοί πέθαναν για να έρθει εις πέρας, με την υποστήριξη ενός συνθηματικά φορτισμένου αμερικανικού λαού, η αποστολή της κυβέρνησης τους.

Η δικιά μας κυβέρνηση τι αποστολή μπορεί να έχει...σκεφτείτε το.


*Ευχαρίστως θα σας δώσω το όνομα του κατόπιν επικοινωνίας.

3 σχόλια :

Antoine είπε...

Ξεχάστε όλοι τα δις που σας πήραν για το σκάνδαλο του Βατοπεδίου, ξεχάστε όλοι τα 28 δις που σας πήραν για να καλύψετε τις τράπεζες, ξεχάστε όλοι πως την βγάζετε την μέρα, γιατι 100 "Αναρχικοί" απόψε καίνε την Ελλάδα. Άντε καθήστε αναπαυτικά σήμερα να ακούστε τις δημοσιογραφικές μπουρδο-αναλύσεις.

Ανώνυμος είπε...

Νικόλα όλα αυτά είναι αποτελέσματα των πολιτικών και κανενός άλλου. Αλλίμονο όμως γιατί και να πέσει η Ν.Δ. οι έλληνες είμαστε τόσο μαλάκες που θα βγάλουμε το ΠΑ.ΣΟ.Κ. Αυτό και αν είναι φαύλος κύκλος. Αίσχος!

Nick Fassolas είπε...

Δυστυχώς φίλε μου έχεις δίκιο αλλά εγώ πιστευώ στη δυναμη της πληροφόρησης και στη δύναμη του συνόλου, γιαυτό πρέπει ο κόσμος να ενημερωθεί για το τι πραγματικά συμβαίνει και επίσης για το τι μπορεί πραγματικά να κάνει. (Βλέπε Zeitgeist)

Δείτε Επίσης:

Blog Archive

Popular Posts

Video

Ads

Από το Blogger.

Multimedia Updates