5/31/2010

Τουλάχιστον 16 άνθρωποι που πήγαν να βοηθήσουν τους συνανθρώπους τους,  έχασαν την πολύτιμη ζωή τους από κάποιους πωρωμένους ανεγκέφαλους.

Για εκείνους που εθελοντικά πήγαν να προσφέρουν βοήθεια δεν είχε καμιά σημασία η χώρα, το χρώμα, η θρησκεία και όλοι οι άλλοι τεχνητοί διαχωρισμοί, το μοναδικό που είχε σημασία ήταν το να σηκώσουν στις πλάτες τους έστω και για  λίγο το φορτίο του πόνου και της κακουχίας από τους συνανθρώπους τους... και μετά ήρθαν τα ξύλινα λόγια...

Ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών, Δ. Δρούτσας, είχε συνάντηση με τον Πρέσβη του Ισραήλ στην Αθήνα- Διακοπή ελληνο-ισραηλινής άσκησης- "Δεν μπορεί να δικαιολογηθεί αυτή η έκταση της βίας. Την καταδικάζουμε", δήλωσε ο κ. Δρούτσας.
– ΤΟΝ ΚΑΤΑΤΡΟΜΑΞΕΣ!  

Η Ύπατη Αρμοστής του ΟΗΕ για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα δήλωσε "συγκλονισμένη" από την έφοδο του ισραηλινού στρατού στη φιλο-παλαιστινιακή νηοπομπή.
- ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΗΚΕ Η ΥΠΑΤΗ...ΟΥΣΤ!

Η Ευρωπαϊκή Ένωση ζήτησε τη διεξαγωγή έρευνας για τους θανάτους επί των πλοίων που μετέφεραν ανθρωπιστική βοήθεια στη Λωρίδα της Γάζας.
- ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΕΡΕΥΝΑ ΖΗΤΗΣΕ Η ΠΑΝΙΣΧΥΡΗ Ε.Ε...ΝΤΡΟΠΗ ΡΕΕΕΕΕ!!!

Η Ισπανία κάλεσε τον πρεσβευτή του Ισραήλ στη Μαδρίτη για εξηγήσεις.
- ΦΟΒΕΡΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ...Λαμόγια!

Στο Βερολίνο, ο υπουργός Εξωτερικών της Γερμανίας Γκίντο Βέστερβέλε εξέφρασε τη βαθιά του ανησυχία για τις πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες άνθρωποι σκοτώθηκαν κατά την επιδρομή των ισραηλινών κομάντος εναντίον του "στολίσκου της ελευθερίας".
- ΑΝΗΣΥΧΗΣΕ ΒΑΘΥΤΑΤΑ Ο ΓΚΙΝΤΟ...ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΟΠΗΚΕ Η ΟΡΕΞΗ ΓΙΑ ΛΟΥΚΑΝΙΚΑ!

Ο γάλλος υπουργός Εξωτερικών Μπερνάρ Κουσνέρ δήλωσε "βαθύτατα συγκλονισμένος" από την ισραηλινή επίθεση στην ανθρωπιστική νηοπομπή στη Γάζα, εκτιμώντας ότι "τίποτα δεν δικαιολογεί τέτοια χρήση βίας".
- ΚΙ ΑΛΛΟΣ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΜΕΝΟΣ ...ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΤΕΝΝΙΣ ΓΙΑ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ!!!

Στη Στοκχόλμη ο υπουργός Εξωτερικών της Σουηδίας Καρλ Μπιλντ δήλωσε ότι είναι καθοριστικής σημασίας να "διαπιστωθεί γρήγορα" τι συνέβη με τη νηοπομπή που κατευθυνόταν στη Γάζα μεταφέροντας φιλο-παλαιστίνιους ακτιβιστές και τόνους ανθρωπιστικής βοήθειας.
- ΓΙΑΤΙ ΑΜΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΘΕΙ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ... ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΟΨΕΙ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ?

Ο υπουργός Εξωτερικών της Ιρλανδίας Μίτσελ Μάρτιν κατήγγειλε την "απολύτως απαράδεκτη" ενέργεια του Ισραήλ να επιτεθεί στη διεθνή ανθρωπιστική αποστολή. Ο βέλγος υπουργός Εξωτερικών, Στίβεν Βανακέρε, χαρακτήρισε "εξαιρετικά λυπηρό" το μέγεθος της ισραηλινής βίας, την οποία αποκάλεσε "δυσανάλογη".
- ΜΠΟΥ ΦΑΚΙΝ ΓΟΟΟΟ...Κουφάλες!

Είστε Αλήτες και Άχρηστοι...στα τσακίδια απανταχού λαμόγια πολιτικάντηδες!

Δείτε Επίσης:

Blog Archive

Popular Posts

Video

Ads

Από το Blogger.

Multimedia Updates